Natuursteen

 

Een vloer van natuursteen is een ware lust voor het oog. Natuursteen tegels zijn in vele variaties te verkrijgen en makkelijk te onderhouden. Wij bieden een uitgebalanceerd assortiment met diverse natuursteen soorten, kleuren, stijlen, afmetingen, afwerkingen en prijsniveaus. Sani-tegels biedt een divers assortiment tegels van natuursteen aan met onder andere tegels van graniet, travertin, composiet, marmer en natuursteen trips.

Natuursteen is gesteente dat gevormd is uit ofwel gestold magma (stollingsgesteente) of uit aardlagen die in de loop der eeuwen onder hoge druk zijn versteend (kalkgesteente). Het is dus volledig door de natuur gevormd. Er zijn enkel handen aan te pas gekomen om het gesteente te winnen en het verder te bewerken. Natuursteen wordt overal ter wereld gewonnen.

Bij Sani-tegels bent u verzekerd van topkwaliteit natuursteen tegels, voor de beste prijs. Wij zijn u graag van dienst met een passend advies. Neem gerust met ons contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.