Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@sani-tegels.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Voor producten die u via deze webwinkel koopt en die op maat volgens de door u ingevoerde specificaties worden gemaakt, is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.” De producten die niet onder het herroepingsrecht vallen zijn onder andere; Bocchi sanitair en op maat gemaakte tegels.

Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is, zijn deze producten niet retourneerbaar.
b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument
c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn
d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden

Je geleverde producten retourneren bij Sani-tegels
Indien je de door Sani-tegels geleverde producten wilt gaan retourneren, controleer producten dan eerst op eventuele gebruikersschade. Indien er geen sprake blijkt te zijn van gebruikersschade, zorg er dan voor dat de producten in de originele verpakking of een vergelijkbare verpakking zitten. Vervolgens dien je onderstaand retourformulier in te vullen en per e-mail te verzenden naar info@sani-tegels.nl

Sani-tegels
Van Kootenerf 34
3907 MN Veenendaal
info@sani-tegels.nl
+31 (0)6 13928678
+31 (0)6 13865046
KvK: 69092109
BTW: NL857729378B01